Tjänster

Vi möter dina behov

På Sweax vill vi hjälpa bostadsrättsföreningar såväl som privata fastighetsägare och fastighetsbolag till en enklare vardag. Vi vet att du som kund har unika behov och därför gör vi vårt yttersta för att ge dig en förvaltningslösning som passar just din fastighet och dina behov. En helhetslösning eller enstaka punktinsatser – det är du som bestämmer. Här kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder inom respektive förvaltningsområde.

EKONOMISK FÖRVALTNING

Hos oss hittar du en rad olika tjänster inom fastighetsekonomi, som är särskilt framtagna för att underlätta och effektivisera förvaltningsarbetet. Våra ekonomer hjälper dig med den löpande bokföringen såväl som med ekonomiska rapporter och investeringskalkyler.

LÄS MER OM EKONOMISK FÖRVALTNING

TEKNISK FÖRVALTNING

Sweax kan hjälpa dig med fastighetsutveckling och styrelsestöd. Men du kan också anlita oss för tjänster inom boendeservice och administration. Våra tekniska förvaltare ska spara dig både tid och pengar.

LÄS MER OM TEKNISK FÖRVALTNING

FASTIGHETSFÖRVALTNING

Med vår erfarenhet vet vi att fastigheter behöver löpande underhåll. Därför kan du anlita oss för allt ifrån fastighetsrondering, grönyteskötsel och städ till reparationer och nyanläggning

LÄS MER OM FASTIGHETSFÖRVALTNING

Så arbetar vi

Vår första kontakt

Ring, maila eller lämna en intresseanmälan på vår hemsida. Den första kontakten är antingen ett samtal eller ett möte där vi går igenom vad just du behöver hjälp med.

Underlag och utredning

Vi åker ut och besöker din fastighet för att göra en noggrann bedömning av hur vi levererar dina tjänster på bästa sätt.

Anbud

I vår nästa kontakt går vi igenom förutsättningarna tillsammans med dig och ger dig även ett anpassat anbud.

Uppstartsmöte

Här får du chansen att lära känna dina närmaste Sweaxare. Vi förklarar hur samarbetet kommer att gå till och hur våra tjänster kommer att levereras och kvalitetssäkras. Hur ditt personliga Sweax-team ser ut beror på vilka typer av tjänster vi kommer att hjälpa dig med. Du kan dock alltid räkna med att ha en personlig kundkontakt som gör allt för att ta hand om dig som kund.

Kontinuerlig uppföljning och dialog

Under hela vårt samarbete kommer du att ha en tät kontakt med din kundansvarige. Ni kommer tillsammans att stämma av avtalsfrågor, framtida förväntningar och kvalitén på utförda tjänster. Behöver du få något extrajobb utfört hjälper din kundansvarige till!

Är du intresserad och vill veta mer?

Du kan antingen ringa oss på 018-65 12 80, maila till info(a)sweax.se eller klicka på knappen för att fylla i vårt kontaktformulär.

KONTAKTA OSS

018-65 12 80

07.00 – 16.00

info(a)sweax.se