Fastighetsservice

Få en kvalitetsstark skötsel

När du väljer Sweax får du en fastighetsförvaltare som arbetar hårt för att ge dig en trivsam inne- och utemiljö. Vi tar hand om underhållet av din fastighet och ser till att allting fungerar väl. Men vi vill samtidigt ge dig det där lilla extra. Med oss får du därför inte bara fastighetsservice för pengarna. Du får ett serviceteam som står för hög arbetsmoral, kvalitetsstark skötsel och effektiva insatser – med en otroligt bred och lång erfarenhet.

Tjänster inom fastighetsservice

Fastighetsrondering och tillsyn
Vi ronderar din fastighet regelbundet och ser till att allting är i gott skick. Vid problem bistår vi omedelbart med felavhjälpande insatser.

Trädgårdsskötsel
Har ogräset tagit över rabatterna? Lugn, vi hjälper dig gärna att rensa! Vi klipper även häcken, utför trädbeskärning och planterar – allt efter behov och säsong.

Servicearbeten och mindre snickerier
När din förening behöver hjälp med mindre snickeriarbeten som att bygga ett staket, en grillplats eller pergola rycker vi gärna in och hjälper till. Men vi finns också tillhands för enskilda boende som vill byta kranpackning, fixa fönster och så vidare.

Felanmälan och jour
Sweax kan leverera en fullgod fastighetsjour och kundtjänst för felanmälan. Det innebär att du och övriga boende snabbt och enkelt kan komma i kontakt med oss för att få service och svar på frågor. För utökad tjänst, se Teknisk förvaltning.

Halkbekämpning
Du kan vända dig till oss för att hålla gångytorna halkfria. Vi sandar både maskinellt och för hand. När våren sedan kommer tar vi upp sanden och forslar iväg den.

Grönyteskötsel
Du kan alltid anlita oss när du behöver klippa eller jämna ut gräsmattan. Vi ställer gärna upp och gör jobbet åt dig. På hösten krattar vi såklart upp efter lövfällningen!

Snöröjning
Sweax skottar både manuellt och maskinellt beroende på åtkomst och omfattning. Vi frilägger allt ifrån entréer och gångvägar till infarter och parkeringar. Vi forslar även bort snö, skottar tak och erbjuder tillsyn när du har problem med istappar och rasrisk.

Lokalvård
Dags att städa trapphuset eller putsa fönstren? Vi håller gärna rent och snyggt i din närmiljö. Dessutom sköter vi om tvättstuga och andra gemensamma utrymmen i din fastighet.

Markarbete
Vill du ge din närmiljö ett lyft genom att anlägga till exempel en uteplats eller cykelparkering? Då finns vi här och hjälper dig. Behövs spetskompetens har Sweax ett brett nätverk av pålitliga och kostnadseffektiva underentreprenörer.

Du får alltid…

För dig som väljer våra tjänster inom fastighetsservice kan det vara värt att veta att det finns en del saker som alltid ingår i köpet, oberoende av vilken lösning du väljer. Här hittar du mer information om vad du får.

  • Personligt engagemang och yrkesstolthet.
  • Ett team som snabbt och effektivt kan hantera mycket stora skötselbehov.
  • Löpande och objektiv kvalitetssäkring och digital återkoppling vid utförda arbeten.
  • ISO-certifierat arbete och indirekt del i en fullt utrustad maskin- och verktygspark.

Fastighetsservice på dina villkor.
Vi ger dig mer för pengarna.

Så arbetar vi

Steg 1

När vi inleder ett samarbete inom fastighetsservice utför vi alltid en noggrann genomgång av er fastighet utifrån de tjänster ni köper av oss. Under genomgången går vi igenom de arbetslistor vi kommit överens om och fångar upp detaljer i skötsel som vi förmedlar ut till ert Sweax-team.

Steg 2

I vårt utförande levererar Sweax de flesta av våra tjänster i form av en funktion. Detta innebär att ni istället för att få en fastighetsskötare, får ett stort antal utförare som är specialiserade på vissa delar inom skötsel för bästa och effektivaste resultat. Vi schemalägger våra insatser och rapporterar tillbaka till er.

Steg 3

För att hålla rätt kvalité på våra tjänster har vi en kvalitetssäkring i två steg där vår arbetsledare som en del i ert skötselteam kvalitetssäkrar det utförda arbetet. Vidare utför även er kundansvarige sekundära kvalitetssäkringar och återrapporterar till er som kund.

Steg 4

Ni kan följa upp ert arbete och dokumentation genom att ansluta er till vår digitala kundportal. Ni har även kontinuerlig uppföljning och kontakt med er kundansvarige om eventuella tilläggsjobb och avtalets fortlöpande. Är ni en stor förening som kräver extra tillsyn och fastighetsnärvaro tilldelas ni en fastighetsvärd som är dedikerad er förening.

Är du intresserad och vill veta mer?

Du kan antingen ringa oss på 018-65 12 80, maila till info(a)sweax.se eller klicka på knappen för att fylla i vårt kontaktformulär.

KONTAKTA OSS

018-65 12 80

07.00 – 16.00

info(a)sweax.se