Om oss

Helhetsleverantör inom fastighetsförvaltning

Det innebär att vi kan hjälpa dig med allt ifrån administrativa och ekonomiska uppdrag till tekniska åtaganden och praktisk skötsel. Här kan du ta del av Sweax historia, läsa mer om våra verksamhetsmål och få en inblick i hur vi arbetar mot dig som kund.

Historia

Idén om Sweax började ta form för länge sedan. Men det var inte förrän i juli 2010 som de nuvarande ägarna förverkligade sina visioner. Det enda som krävdes var att en ung entreprenör som arbetat med allt inom fastighetsförvaltning mötte en kunnig och nytänkande fastighetschef med bred och lång erfarenhet. Åren som följde på ägarbytet präglades av en mycket stark tillväxt. Vid uppstarten i juli 2010 hade bolaget inte mer än två anställda, men redan ett år senare var antalet medarbetare tio stycken. Efter ytterligare två år var de 23.

De första åren innebar mycket arbete, samtidigt som de var lärorika och utmanande och la grunden till dagens verksamhet. Numera har Sweax lokala kontor i Stockholm, Uppsala och Norrtälje och satsar på långsiktig utveckling. I dagsläget förvaltar organisationen totalt 11 000 hyresrätter och bostadsrätter, liksom en rad affärscentrum, industri- och kontorsfastigheter. Kunderna är både stora och små och de har alla sina unika behov. I Sweax styrelse och ledning finns en bra mix av erfarna personer från både mindre och större bolag. Bland annat stora kommunala fastighetsbolag.

Affärsidé

Sweax AB skall erbjuda ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltning.

Vision

”Sweax ska genom engagerade och kunniga medarbetare göra livet enklare för våra kunder. Med ett proaktivt och digitalt arbetssätt skapar vi en personlig och prisvärd förvaltning. Som Sweaxare fokuserar vi på kvalitet och hållbarhet där vi tillsammans med våra kunder formar de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum”.

Sweax ger dig fastighetsförvaltning på dina villkor.
Välj oss för en god livsmiljö.

Våra kontor

018-65 12 80

07.00 – 16.00

info(a)sweax.se