Kundportal

Här kan du som kund logga in och hantera olika ärenden som rör förvaltningen av er fastighet

Fastighetsförvaltning i Stockholm, Uppsala & Norrtälje

EKONOMISK FÖRVALTNING

EKONOMISK FÖRVALTNING

Bokföring och reskontra
Avisering
Årsbokslut
Ekonomiska rapporter m.m

TEKNISK FÖRVALTNING

TEKNISK FÖRVALTNING

Underhållsplanering
Kvalificerad upphandling
Projektledning
Styrelsestöd m.m.

FASTIGHETS SERVICE

FASTIGHETS SERVICE

Fastighetsrondering
Felanmälan och jour
Lokalvård
Trädgårdsskötsel m.m.

Vill du kontakta oss?

Du kan antingen ringa oss på 018-65 12 80, maila till info(a)sweax.se eller klicka på knappen för att fylla i vårt kontaktformulär.

AKTUELLT

Vi hjälper er med radonmätningen!

Bostadsrättsföreningar har skyldighet att kontrollera radonhalterna i fastigheten.Styrelser i bostadsrättsföreningar har enligt miljöbalken skyldighet att på ett systematiskt sätt planera och kontrollera verksamheten i förebyggande syfte för att undvika hälsoproblem för de boende, så kallad [...]

Vad är fastighetsförvaltning?

Fastighetsförvaltning är ett samlingsord för all den typ av åtgärder som går ut på att underhålla, utveckla och administrera en fastighet. Det kan vara allt ifrån trädgårdsarbete, bokföring och projektledning till städning, snöröjning och underhållsplanering. Hos Sweax får du lösningen på alla dina behov under ett och samma tak.

Om Sweax AB

Med oss får du inte bara en fastighetsförvaltare med lång erfarenhet i branschen. Du får även hjälp att spara tid och pengar. Vi arbetar nära våra kunder med målet att göra vardagen enklare för bostadsrättsföreningar, byggbolag och fastighetsägare. Idag har Sweax 47 duktiga och drivna medarbetare. Tillsammans förvaltar vi mer än 11 000 privathem i form av bostadsrätter och hyresrätter. Men vi har även hand om affärscentrum, industrilokaler, kontorsfastigheter och olika samfälligheter.

Du kan känna dig trygg med att vi jobbar hårt – i vårt team ingår servicepersonal, tekniska förvaltare, trädgårdsspecialister, drifttekniker, ekonomiska förvaltare, fastighetsvärdar, lokalvårdare och många fler. Vi har många olika kompetenser och intressen, men vi har samtidigt mycket gemensamt. Vi är alla Sweaxare. Att vara en Sweaxare innebär framför allt ett par saker. Vi gläds åt och är stolta över det arbete vi gör och sätter alltid kunden i centrum. Dessutom värdesätter vi varandra och låter allt vi gör genomsyras av ett stort personligt engagemang.

Tillsammans har vi bland annat blivit utnämnda till Gasellföretag tre år i rad sedan 2014. Vi är även ISO-certifierade, har högsta kreditvärdighet och ett kundnöjdhetsindex på 5,03 av 6.

Våra värdeord
• Kvalité • Kommunikation • Effektivitet

Varför välja oss?

 • Tryggheten i bred kunskap under ett och samma tak

 • Hjälp att spara tid och pengar

 • Statistiskt mycket hög kundnöjdhet

 • Har hög lokal närvaro

 • Har högsta kreditvärdighet

 • Har blivit utsett till Gasellföretag tre år i rad sedan 2014

 • Förvaltar över 11 000 hyresrätter och bostadsrätter

 • Förvaltar affärscentrum, industri- och kontorsfastigheter såväl som samfälligheter

 • Har 47 duktiga och drivna medarbetare

 • Är ISO-certifierade inom miljö och kvalitet enligt internationell standard

Sweax stödjer Aktiv skola och UNICEF, som en del i företagets CSR-policy.

0
duktiga och drivna medarbetare
0
antal privathem vi förvaltar i form av bostadsrätter och hyresrätter
0
utmärkelser som Gasellföretag
Loading...

Miljö

När du anlitar oss får du en fastighetsförvaltare som är engagerad i både miljöfrågor och välgörenhetsarbete. Vi stödjer Unicef och ett flertal andra organisationer, samtidigt som vi är sponsorer för flera ungdomslag. Du kan också känna dig säker på att vi arbetar för en trivsam boendemiljö för framtida generationer. Vi deltar till exempel regelbundet på möten med kommuner för att hjälpa till att skapa en hållbar byggnads- och stadsplanering.

Vi har även särskilda miljömål som vi arbetar med i vår dagliga verksamhet. Du kan läsa mer om vad det innebär genom att besöka vår sida för Miljö & Kvalitet.

Sweax ger dig fastighetsförvaltning på dina villkor.
Välj oss för en god livsmiljö.

Kontakta oss

  018-65 12 80

  07.00 – 16.00